Covid-19

“WIE HEEFT DE ROL?” WORDT MUSICALWANDELING!

De voorstellingen van “Wie heeft de rol?”, oorspronkelijk gepland voor 20 en 21 maart 2021 en later verplaatst naar 17 en 18 april 2021 kunnen door de geldende maatregelen helaas niet plaatsvinden. De voorstellingen van deze musical, zoals ze oorspronkelijk bedoeld was, zullen dus niet plaatsvinden. Dat is uiteraard heel erg triest nieuws, zeker voor de hardwerkende cast & crew die zo de voorstellingen waar ze al maanden naar toe aan het werken waren, door hun neus geboord zien. Kocht u reeds tickets voor één van onze voorstellingen? Via de ticketpagina kunt u een refund aanvragen van uw aangekochte tickets.

MAAR! Er is ook goed nieuws! Ondanks het feit dat de voorstellingen niet kunnen plaatsvinden hebben wij een alternatief uitgewerkt. Vanaf 1 april is het immers voor de cultuursector terug toegestaan om buiten op te treden. U kunt in de loop van april 2021 dan ook deelnemen aan onze “Wie heeft de rol?- theaterwandeling”. De wandeling zal plaatsvinden in Bredene en u zal in uw eigen bubbel doorheen 8 scènes een aangepaste versie van het verhaal kunnen bekijken op uw smartphone/tablet, inclusief dans en zang en dit via qr-codes die langs de wandelroute  beschikbaar zullen zijn. Deze wandeling zal helemaal gratis beschikbaar zijn.

NIEUWE PRODUCTIE IN 2022!

Nog meer goed nieuws! In september 2021 start een nieuwe lessenreeks musical bij Sjoeboe! Samen werken dan aan een gloednieuwe productie die we graag in het voorjaar van 2022 aan jullie presenteren, in de hoop dat we dit dan voor het eerst live on stage kunnen doen in ons Sjoeboe Pop-Up Theater! Zelf meespelen in deze nieuwe productie? Dat kan! Meer info kun je vinden op de website van Sjoeboe (klik hier).